Felhasználási feltételek

A webhelyhez való hozzáférést és az abban található információk felhasználását az alábbiakban meghatározott feltételek szabályozzák. Mivel ezek mind az Ön, mind a „lottoszamok24.hu” védelmét szolgálják, kérjük, olvassa el figyelmesen. A weboldal használatával elfogadja ezeket a feltételeket. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a „lottoszamok24.hu”.

1. A weboldal szerzői joga és a rajta szereplő információk a mi tulajdonunkban áll, és előzetes beleegyezésünk nélkül nem másolhatók, továbbíthatók vagy reprodukálhatók. Eltérő rendelkezés hiányában a webhely összes oldalának tartalma a „lottoszamok24.hu” szerzői jogi védelem alatt áll.

2. A weboldal tartalmát, ideértve ezeket a feltételeket, az Ön értesítése nélkül megváltoztathatjuk. Nem vállalunk felelősséget a weboldalon szereplő információk frissítésére vagy ennek hiányáért.

3. Jogi nyilatkozat. A weboldalon található információk csak tájékoztató jellegűek. Noha az előkészítés során minden óvintézkedést megtettünk, nem vállalunk semmilyen garanciát a teljességéről, pontosságáról vagy megbízhatóságáról. Bár a feltüntetés idején minden ésszerű erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a webhelyen található információk pontosak legyenek, nem garantáljuk, hogy igazak, és erre vonatkozóan nem vállalunk felelősséget. Nem vállalunk semmiféle felelősséget a weboldal tartalmával kapcsolatban. Semmilyen esetben sem vállalunk felelősséget a leírásért, beleértve a gondatlanságból eredő felelősséget azon károkért, amelyek a webhely vagy annak bármely tartalmának hozzáféréséből, használatából, teljesítéséből, vagy azzal összefüggésben keletkező adat veszteségéből vagy nyereség miatt merülnek fel. A törvényi szavatosság a törvény által megengedett legnagyobb mértékben kizárt. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor frissítsük vagy megváltoztassuk a weboldal információit, beleértve a jelen feltételeket anélkül, hogy értesítenénk a változtatásokról. A „lottoszamok24.hu” nem garantálja a webhely folyamatos használatát, és nem vállalunk felelősséget az ezen a weboldalon harmadik felek által közzétett információkért.

4. Ön köteles saját óvintézkedést tenni annak biztosítása érdekében, hogy a webhely elérésével nem teszi ki számítógépét vírusok vagy más típusú veszélynek, amely károsíthatja a számítógépes rendszert.

5. A webhely egyéb webhelyekhez kapcsolódó linkeket tartalmazhat. Ezek a linkek csak a kényelem biztosítása céljából vannak feltüntetve, és nem feltétlenül maradnak meg hosszútávon illetve nincsenek frissítve. Nem vállalunk felelősséget a kapcsolódó webhelyekhez kapcsolódó tartalomért vagy adatvédelmi gyakorlatokért.